Fericire si tristete-durerea dragostei!

Fericire si tristete-durerea dragostei!

sâmbătă, 9 octombrie 2010

DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA IL AIBE IN GRIJA LUI PE  Andrei Eduard Goreci!

Andrei Eduard Goreci, elevul de 17 ani ucis de două lovituri de cuțit în apropierea Liceului „Tudor Arghezi” din Craiova, va fi înmormântat astăzi în localitatea Șimnicu de Sus. Sute de persoane au venit să-l conducă pe ultimul drum.
Elevul de la Craiova a murit încercând să-şi apere un coleg
Agresorul şi victimele incidentului mortal de la poarta Liceului "Tudor Arghezi", din Craiova, au fost personaje secundare ale conflictului care s-a încheiat tragic.
Ancheta preliminară în cazul atacului armat de la Liceul Teoretic "Tudor Arghezi", din Craiova, soldat cu moartea unui elev de clasa a XI-a, a scos la lumină faptul că victima, Andrei Eduard Goreci, şi-a pierdut viaţa într-un conflict în care nici el şi nici criminalul nu au fost direct implicaţi.
Inmormantarea lui Andrei Eduard a avut loc azi la ora 16:00...multimiile de oameni inmarmuratsi au facut tot posibilul sa ajunga prieteni,colegi,parintii,si alte rude dea luii au fost alaturi de el sal conduca pe ultimul drum. Aproximativ 500 de persoane, majoritatea colegi sau prieteni ai adolescentului de 17 ani injunghiat mortal, joi, in apropierea unui liceu din Craiova, participa la  ceremonialul de inmormantare a acestuia.
Colegii si prietenii lui Andrei Eduard Goreci poarta in piept poza lui.
In momentul in care a fost scos din bloc, sicriul cu trupul neinsufletit al baiatului a fost purtat pe brate de colegi, pe sub o bolta de flori, in aplauzele celor prezenti.









`





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu